Start » Facebook » Facebook: Nya händelser i webbläsarens flik

Facebook: Nya händelser i webbläsarens flik

17 augusti 2010 Inga kommentarer

Olästa händelser visas nu i webbläsarens flik

Facebook inför nya småfunktioner lite då och då. Ytterligare en har introducerats; nya händelser visas nu i fliken i din webbläsare. Jag upptäckte det alldeles nyss när jag besökte Facebook. Dock verkar det (ännu) inte fungera i alla webbläsare.

Som ”händelser” räknas just händelser som logginlägg, vänförfrågningar, Facebook-meddelanden (email). Sidrekommendationer, puffar och evenemang finns inte med.

Funktionen känns igen från exempelvis Twitter och Gmail där du lätt kan se olästa tweets/email. Så även om det är smart så är det inte nytt. Jag är nöjd med denna lilla förändring. När jag sitter framför datorn har jag alltid många flikar uppe. Olästa händelser i fliken sparar tid, om än lite. Jag slipper då ”tabba” eller klicka på fliken för att se om något har hänt.

Andra bloggar om , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................