Start » Okategoriserade » Sex and the City: The Movie (jag har äntligen sett den!)

Sex and the City: The Movie (jag har äntligen sett den!)

6 juni 2008 Inga kommentarerEfter några månaders väntan har jag äntligen sett -filmen. Stämningen fanns: popcorn, cola, skyhöga förväntningar och trevligt sällskap. Filmen börjar med att Carrie och Mr Big är tillsammans, Charlotte och Harry har adopterat en dotter som nu är ungefär 4 år, Samantha och Smith lever ett hektiskt kändisliv i Los Angeles, Miranda och Steve bor kvar i Brooklyn med Steve och deras son Brady.

Det är dags för Carrie och Mr Bigs bröllop, fyra år efter deras återförenande i Paris. Charlotte är städigt tacksam och lycklig över hennes liv med Harry och deras dotter. Miranda är stressad och försöker hinna med familj, jobb och vänner men det går inte så bra: Miranda och Steve har inte haft sexuellt umgänge på 6 månader. Samantha börjar sakna sina vänner och New York. Även fast hon är i ett fast förhållande med Smith möter hon begäret av andra män.

Filmen återspeglar väldigt mycket av det som fanns i serien: Vänskapen, modet, jakten på ”något”, sexet och ironin. Jag tror att det är väldigt svårt att möta de höga förväntningarna av en väldigt stor publik som väntat på filmen i 4 år. Personligen tycker jag att de har gjort ett bra jobb. Det är en bra film. Rolig är den också. Var du en trogen följare av serien är den ett måste, för kvaliteten är hög, särskilt med tanke på att det är en film baserad på en tv-serie.
Biopremiär i Sverige 21 juni.


Full immersion- Sex and the City:
Några bilder från inspelningen finns här.
Metro- Världspremiär för ”Sex and the city” filmen
Så bra är ”Sex and the City” filmen
Sex säljer- på bio
Vad kan du om Sex and the City?
Dröm om evig vänskap
Succépremiär för ”Sex and the City”
Hysterin når Sverige
”Sex and the City” får sval kritik
Sex and the City på Wikipedia

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................