Start » Okategoriserade » Google Timeline och Project 10 to the 100th

Google Timeline och Project 10 to the 100th

26 september 2008 Inga kommentarerGoogle har under sina 10 år lanserat en rad tjänster som många människor dag är beroende av. Den populäraste sökmotorn på internet är Googles. Att söka information med hjälp av Google har till och med fått ett väl använt begrepp, att ”googla”. Google har förändrat vårt sätt att använda internet. Det är inte illa pinkat.

Vad exakt har Google åstadkommit under dessa 10 år? För att hedra detta jubileum finns det en tidslinje med milstenar, uppköp och andra händelser. Bege er till Googles 10th Birthday-sida för att titta på tidslinjen.

Men det är inte allt. Det finns även en tävling, Project 10 to the 100th, med målet att förändra världen. Alla får delta i tävlingen och uppgiften består i att skicka iväg en idé som kan hjälpa andra människor, eller som Google uttrycker det: May those who help the most win. Läs mer om Project 10 to the 100th här.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................