Start » Programtips » GPS till iPhone: Navigon har rea!

GPS till iPhone: Navigon har rea!

13 februari 2011 2 kommentarer

GPS till iPhone: Navigon har rea!

Jag, tillsammans med många andra, använder min iPhone som GPS. Att slippa ta med sig två prylar (iPhone och GPS) är positivt ur flera synvinklar: det är en mindre grej att ladda, som kan bli stulen, som tar plats… Och det är just det som får mig att välja iPhone framför en GPS, samt att jag sällan behöver använda GPS.

Det finns många GPS-program till iPhone, men ett av de populäraste och bästa är Navigon. Via Allt om Mac fick jag reda på att det just nu pågår en Navigon-rea. Och vem gillar inte reor?

Om du inte redan har en GPS i din iPhone är det ett bra tillfälle att införskaffa sig det. Kanske passar perfekt till sommarsemestern?

 • Navigon Norden, 329 kr. Fungerar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
 • Navigon Europa, 419 kr. Innehåller kartor för Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lichtenstein, Luxemburg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Sverige, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten, Vitryssland och Österrike.
 • Navigon EU10, 349 kr. Belgien, Danmark, Lichtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Schweiz, Sverige, Tyskland och Österrike.
 • Navigon Östeuropa, 329 kr. Kartor för Albanien, Bosnien, Bulgarien, Estland, Grekland, Lettland, Litauen, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Tjeckien, Ungern, Vitryssland och Österrike.
 • Navigon Nordamerika, 229 kr. Innehåller USA och Kanada.
 • Navigon USA, 189 kr. Innehåller endast USA.

Vill du köpa Navigon för iPad gäller samma priser som för iPhone. Se AppStore för ännu fler GPS-paket, t ex Mellanöstern, Brasilien, Ryssland eller Sydafrika.

Andra bloggar om , , (Intressant?)

2 kommentarer »

 • Philip skrev:

  Jag har tomtom i min Iphone och tycker den verkar bra. Inte testat än då jag inte skaffat en hållare till bilen. Har ni någon att rekommendera för en 3GS ?

  Hur är navigon vs tomtom?

 • Jörgen Hedman skrev:

  Hej artikeln ovan felaktig kolla först era uppgifter. Gäller GPS Navigon för bilen antagligen. Ej för Iphone

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................