Start » iPad, Surfplattor » iPad 2 släpps i dag kl 17!

iPad 2 släpps i dag kl 17!

25 mars 2011 1 kommentar

iPad 2

Idag släpps iPad 2 i Sverige! DN meddelar att försäljningsstarten inleds kl 17 hos återförsäljarna. Du som redan har en iPad kanske funderar på om det är läge att köpa den nya modellen.

En av skillnaderna hos iPad 2 är prestandan. Därför vill jag rekommendera PC för Allas artikel som kollar hur mycket snabbare iPad 2 är än iPad. De tittar bl a på bildimport, batteriladdning och några benchbark-tester.

Du kan också läsa Jezpers 5 saker att tänka på innan du köper iPad 2 där du hittar en hel del köpråd samt M3s iPad-test.

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

1 kommentar »

  • Albin skrev:

    Det är så sjukt surt att jag köpte en iPad Wifi vid nyårsskiftet och så 2,5 månad senare så släpps iPad 2 till samma pris – jag blir rent av förbannad på Apple. Man kan inte ha ett kvartal i lanseringen mellan iPad ”1” och iPad 2 – folk hinner ju inte njuta av att vara först, störst och bäst med sin iPad ”1” som nu är sjukt omodern. Albins senaste blogginlägg: 4G-abonnemang Telenor

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................