Start » iPhone » iPhone kommer säljas av 3 Italia i september- prissänkningar utlovas!

iPhone kommer säljas av 3 Italia i september- prissänkningar utlovas!

8 juli 2008 1 kommentar

iPhone 3G

Det var återigen några dagar sedan jag skrev, har dels spenderat en weekend ute och möttes av översvämmning när jag kom hem, vilket innebar att laddaren till datorn var tvungen att torka. Men nu är jag tillbaks! Här följer inlägget:

Jag har tidigare skrivit om priser för iPhone i Italien och nu finns det nya uppgifter. I en intervju i Il Sole 24 ore avslöjas det att Steve Jobs via email har skrivit till Vincenzo Novari, vd på H3G att iPhone kommer bli tillgängligt också för 3 i september. Priserna som 3 kommer att sätta kommer vara aggressiva: 25-30% lägre, både gällande minutpriser och megabyte-priser.

När det gäller kontantkort tror Novari att priset kommer hamna runt 90 euro i utbyte mot en obligatorisk påladdning (exempelvis 10-20 euro per månad) och med mycket mer trafik än de idag erbjudna prisplanerna.

Det tycker jag låter intressant, och jag förväntar mig ett priskrig när andra operatörer får tag på iPhone.

Intressant?

1 kommentar »

  • iPhone 3G kommer att säljas av fler operatörer? skrev:

    […] nyhet, som dock bara är ett rykte, går i linje med H3Gs vd Vincenzo Novari som säger att 3 även kommer kunna sälja iPhone från och med september. Dock gäller det […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................