Start » Facebook » Logga ut från Facebook med fjärrstyrning

Logga ut från Facebook med fjärrstyrning

6 september 2010 2 kommentarer

Facebook håller just nu på att rulla ut ännu en funktion: kontoaktivitet. Nu kan du se alla dina aktiva inloggningar på Facebook och logga ut från de du inte känner igen. Informationen som visas är när du senast loggade in, från vilken plats och vilken typ av enhet.

Facebook- logga ut via fjärrstyrning

Detta är användbart om du glömmer logga ut från ditt konto hos din kompis eller på en offentlig dator (bibliotek eller kanske ett internetcafé). Du ser din kontoaktivitet under ”konto”- ”kontoinställningar” och sedan ”kontosäkerhet”.

För mig verkar det fungera sådär. Visserligen visas rätt webbläsare med rätt operativsystem under ”senaste aktiviteten”, men under ”också aktiv” påstår Facebook att jag har loggat in med webbläsaren Opera på Windows XP, vilket inte stämmer. Utöver detta är jag också inloggad på Facebook via iPhone, men detta visas ej. I kommentarerna på Lifehacker visar det sig att fler har ”Opera” på ”WinXP” i sina listor, men har aldrig loggat in därifrån. De menar att Opera och WinXP betyder inloggning från iPhone, men frågan är varför iOS-inloggningen inte känns igen?

Har du fått funktionen än? Hur fungerar den för dig?

Via| Lifehacker & Facebook Security

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

2 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................