Start » Sociala nätverk » Twitter lanserar Twitter-knappar

Twitter lanserar Twitter-knappar

14 augusti 2010 Inga kommentarer

Enligt Mashable kommer Twitter snart lansera officiella knappar för att dela artiklar på Twitter. Knappen har också en räknare som håller koll på hur många gånger artikeln har blivit tweetad.

Knappen kommer finnas i tre storlekar, 110×20, 55×20 och 55×63. 2 av 3 knappar har en räknare.

Vid klick på knappen för att dela en artikel kan man formulera ett tweet som innehåller länken till artikeln (förkortad med t.co) samt en mention (@användarnamn) till sajtens Twitter-användare.  Sedan får man möjligheten att följa sajten på Twitter. Under hela processen stannar användaren på den aktuella sajten; man slussas alltså inte vidare till Twitter.com. Detta innebär att användaren sedan kan fortsätta att surfa runt på sajten.

För att infoga knappen krävs endast en rad av kod. Koden kan klistras in antingen i ett specifikt inlägg eller i webbplatsens kod.

För kod och mer information klicka er vidare till Mashable.

Anbdra bloggar om , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................