Start » Linux, Mac OS X » Förvandla Ubuntu Hardy Heron till Mac OS X Leopard

Förvandla Ubuntu Hardy Heron till Mac OS X Leopard

28 juli 2008 4 kommentarer

är en mycket snygg dator, men alla har inte råd med en , eller vill inte ha en Mac. Jag kör och har precis fixat så att operativsystemet liknar Leopard. Vissa ikoner ville inte förändra sig under processen. Jag kör heller inte Global Menu eller Awn (Avant Window Navigator) utan Cairo dock istället. Jag är nöjd med resultatet. Vill ni också förvandla Ubuntu till Mac så följ denna guide. Det är enkelt men tar en liten stund. Du kommer byta/lägga till: – Tema – Ikoner – Fonts – Bakgrundsbild – Dock, om du inte hade Awn tidigare – Panelen – Login-skärmen – Splash-skärmen – Screenlets, om du inte använde de tidigare

Det går självklart bra att välja vilka saker du vill ändra.

Via| Lifehacker

Intressant?

4 kommentarer »

 • John Capriconne skrev:

  Nice

 • John Capriconne skrev:

  Har du försökt? Jag kör ju Fedora linux, men det borde ju gå…! ;) hörde att din pagerank var 4! Grattis! Min är 3.

 • manou skrev:

  Ubuntu är ju ett bra OS men gränsnittet kan upplevas lite tråkigt. Så varför inte piffa det lite. Använder man så kallade Transformation Pack (TP) som när man vill att XP ska likna Vista?

 • scarymary skrev:

  John: Yes, skärmdumpen är min. Gör man exakt som guiden säger blir det ännu mer likt Leopard. <br/>Manou: Jag körde innan med Emerald och glasade till överkanten på fönstren så det var okej.Nej man använder inget program för att göra detta, utan man laddar hem tema, ikoner, fonter, skrivbordsunderlägg, splash-bild osv och ändrar allt i utseendeinställningarna.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................