Start » Mobiltelefoner » Vilken smartphone ska man köpa?

Vilken smartphone ska man köpa?

2 november 2010 3 kommentarer

Smartphones (iPhone, HTC, Blackberry, Samsung, Nokia)

Är du på väg att köpa en ny smartphone men känner dig lite vilsen i mobildjungeln? Då kan jag tipsa om PC för Allas artikel om just smartphones. Här får du korta recensioner av 8 telefoner. Du kan också ta del av tabeller med dels en översikt på 32 smartphones och deras egenskaper, dels en tabell med en jämförelse i batteritid.

Så här i förhand kan jag avslöja att de flesta mobiltillverkarna är representerade, men det finns en lätt ”överrepresentation” av Samsung och HTC.

Smartphones del 1 Smartphones del 2

Vilken smartphone har du / ska du köpa?

Andra bloggar om , , (Intressant?)

3 kommentarer »

 • Lukas Brisman skrev:

  Har svårt att se att jag någonsin kommer att överge iPhone. Är helt såld på den och med Steve Jobs som något av en idol går jag troligtvis under benämningen ”Apple Fanboy”. Äger en iPhone 4 idag.

  Skall iofs skaffa mig en Android-lur från HTC inom kort då jag inte vill begränsa mitt tänkande, men har väldigt svårt att se att jag kommer att se så många fördelar med den jämfört med iPhone så att jag använder den som min primära lur..

  Vad tycker ni som använt både iPhone och Android? Lukas Brismans senaste blogginlägg: En iPhone med 58-tums skärm

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Lukas: Jag kan vara säga det samma. Steve Jobs är visserligen inte min idol, men jag skulle heller inte byta ut min iPhone. Trivs så bra med den. De Android-lurar jag testat är inte alls lika kvicka eller snygga. Sedan har de heller inte alla apps jag nu blivit ”beroende” av.

 • Ahmed skrev:

  Lukas: Skippa HTC-luren och skaffa dig en Samsung Galaxy S. Rekommenderas starkt!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................