Start » Sociala nätverk » Windows Live blir mer socialt

Windows Live blir mer socialt

16 november 2008 Inga kommentarer
Windows Live Logo

Nu är det dags för Microsoft att ta steget in den sociala världen. Windows Live ska förnyas och i slutet av december ska användarna erbjudas lite mer sociala funktioner. En av de största nyheterna är en ny personlig hemsida där du kan lägga till feeds så du kan visa vad du gör och följa dina vänner. Dessa feeds är inte begränsad till Windows Live-mijön utan andra sociala nätverk integreras. Det gäller nätverk som Twitter, LinkedIn, WordPress och Flickr. Du kommer kunna bestämma hur mycket personlig information du vill visa i din profil.

Olia applikationer som foton, Spaces, kontakter och kalender kommer integreras i din Live-profil. Du kommer även kunna microblogga, någon som Microsoft kallar för notes. Webblagringstjänsten Windows Live SkyDrive förnyas och tillåter lagring upp till 25 GB.

Detta är givetvis positiva nyheter för de som använder Windows Live-produkter och det är ju inte ett ögonblick för sent att ta steget in i den sociala nätverket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................