Start » Sociala nätverk » Facebook genomgår nya förändringar- igen!

Facebook genomgår nya förändringar- igen!

26 mars 2009 2 kommentarer
Image representing Facebook as depicted in Cru...

Ingen som använder Facebook kan ha missat den nya förändringen för ett par veckor sedan. Otroligt många medlemmar verkar vara negativt inställda till de nya funktionerna och Facebooks nya design. Grupper har startats, det klagas i bloggar och statusmeddelanden. Facebook verkar dock ha tagit åt sig av kritiken och ska nu genomföra en rad förbättringar:

Höjdpunkter Till höger på nyhetssidan finns en spalt kallad för höjdpunkter. Dessa höjdpunkter ska uppdateras oftare och visa mer innehåll.

Ordning och reda Designändringar ska genomföras för att underlätta ditt Facebookande. Vän- och evenemangsförfrågningar ska flyttas till det högra övre hörnet. Du ska också kunna skapa filter direkt från nyhetssidan.

Automatiska uppdateringar Du ska nu inte behöva ladda om t ex nyhetssidan då den uppdateras automatiskt. Tack!

Taggar Du kommer få se fler bilder med taggade vänner på din nyhetssida

Applikationer Användarna ska få kontrollera applikationsuppdateringar, så du slipper få 32 nyheter om att din vän X har svarat på ett quiz.

Personligen tycker jag att det har varit ganska mycket klagande under de senaste veckorna, vilket inte är konstigt. Folk hade vant sig vid den dåvarande ”nya Facebook”. Jag tror att användarna kommer upptäcka många fördelar med den nya strukturen bara det får gå en tid.

Jag skulle gärna se flyttbara boxar på nyhetssidan, där jag kan placera exempelvis en låda med foton eller en låda med statusuppdateringar var jag vill. Att kunna omplacera höjdpunktsspalten vore också bra.

Vad tycker du om ”den nya Facebook”?

Via| Facebook och PC för Alla

Andra bloggar om om , , ,

2 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................