Start » Musik, Surftips » Lyrster och LyricsFly- ta reda på vad låten heter

Lyrster och LyricsFly- ta reda på vad låten heter

30 november 2008 Inga kommentarer

Hur många gånger har man inte hört en bra och okänd låt på radio? Det är alltid roligt att upptäcka ny musik, men det kan bli jobbigt om man inte vet vad låten heter. Lyrster är en sökmotor som är baserad på Google. Den låter dig söka på ord ur en låt och sedan se resultat. Sökmotorn söker igenom miljontals låttexter på olika sajter. Jag har testat Lyrster och den fungerar ganska bra. En tjänst som denna är bra då man ofta kommer ihåg några ord eller en mening ur låten. Ingen registrering krävs.

En till liknande tjänst är LyricsFly. Till skillnad från Lyrster får du se relaterade videos från YouTube och länkar för att ladda ner CD-omslag som du sedan kan skriva ut. Du behöver inte registerar dig för att använda tjänsten.
Via| MakeUseOf Andra bloggar om , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................