Start » Mjukvara, Mobiltelefoner » 10 mobilapplikationer vi saknar

10 mobilapplikationer vi saknar

5 november 2008 1 kommentar
Nokia n95 Smartphone

Det finns många program till mobiltelefoner och smartphones. I AppStore hittar du mängder och till exempelvis Symbian-telefoner finns det säkert lika många, om inte fler. Med dessa program kan du göra det mesta: läsa PDF-filer, hålla koll på mensen, räkna steg, låsa mobilen med en skakning, med mera med mera.

Trots den mängd program för mobiltelefoner och smarta telefoner finns det en fortfarande vissa  som saknas. Prylportalen har listat 10 mobilapplikationer vi saknar:

1. iMamma För att rädda familjerelationen vore det bra om ett sött sms skickas automatiskt till din mamma. Programmet borde också finnas som iLove och det skulle fungera på samma sätt fast anpassad för din partner.

2. McNoNo GPS-program finns redan med det här programmet skule vara annorlunda. Det känner automatiskt av när ditt blodsocker går ner och hittar snabbmatställen nära dig. Du blir då varnad så du kan hålla dig på avstånd.

3. JefeGPS Detta är ytterligare en GPS-applikation som håller koll på var din chef befinner sig. Du hinner då dölja dina dåliga vanor, som exemelvis för många timmar framför Facebook.

4. Weissmüller Tack varre Weissmüller får du peptalk så du orkar pallra dig iväg till gymmet. Bör användas tillsammans med McNoNo för bästa resultat.

5. Wakywakyhandsofnaky Den ultimata väckarklockan, som egentligen är ett alarm. För att stänga av detta alarm måste du slå in en tipsiffrig kod och läsa upp åttans multiplikationstabell. Du kommer inte för sent till jobbet igen.

6. iPhyllo Här har du en korsning av alkoholmätaren och Googles Canned responses. Programmet känner av om du är full och hjälper dig att inte begå fyllesamtal.

7. SMSNjet När klockan slagit 12 (på natten) går telefonen in i safemode. Den läser då av alkoholhalten från dina fingrar. Är alkoholhalten högre än 0.5 promille stängs mobilen av i åtta timmar. Hårda bud räddar dig från pimsamheter.

8. iStalker Med den här applikationen låter dig hålla koll på någon som du vill träffa, eller inte träffa.

9. TimeBuddy Dina uppgifter kommer aldrig mer glömmas och du kommer inte komma för sent till dina möten. TimeBuddy känner av om du kommer bli sen och justerar tiden så du går tidigare än beräknat.

10. iZen Med iZen kan du räkna med lugn och ro. Programmet känner av när du vill vara ifred och undvika att bli kontaktad. Inkommande samtal möts av ett inspelat meddelande. Det kan vara skönt att koppla ur.

Prylportalens idéer känns inte helt realistiska, men ingen kan anklaga författaren att ha dålig fantasi och idéer.

Via| Aftonbladet och Prylportalen

Andra bloggar om , , , , , , ,

1 kommentar »

  • Mattias skrev:

    ”Du blir då varnad så du kan hålla dig på avstånd.” De är ju då man SKA äta på donken, he he

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................